Zoeken naar dr lelykade scheveningen restaurant

dr lelykade scheveningen restaurant
De Dagvisser.
Welkom bij de Dagvisser. In de haven van Scheveningen is het gezelligste visrestaurant van Den Haag. Restaurant de Dagvisser staat niet alleen bekend om haar eerlijke verse vis, maar ook om haar unieke locatie, geheel gerestylede restaurant, gastvrije service en haar zonnige terras.
De 10 beste restaurants in de buurt van Simonis aan de Haven.
Keukens: Nederlands, Vis en zeevruchten, Europees. Encore by Simonis. 27 van 145 restaurants in Scheveningen. Dr Lelykade 5. 06, km van Simonis aan de Haven. Beste restaurant van Nederland 07/02/2019. Beter kan bijna niet 21/01/2019. Keukens: Vis en zeevruchten, Sushi, Europees.
Home Het Gouden Kalf.
We willen het restaurant zijn waar je gaat eten met de mensen van wie je houdt: je vriend of vriendin, je familie, of al je collegas. Voel je welkom bij Het Gouden Kalf. Vrijdag t/m Zondag. 11.30 t/m 15.00 uur. Woensdag t/m Zondag. 17.00 t/m 21.30 uur. Bekijk onze beoordelingen! 2583 CL Scheveningen.
Waterproef; om van te watertanden. Haagse Foodie.
En ja, hoe vullen wij zon avond het liefst in, inderdaad met lekker eten en een goed glas wijn. Onze kindervrije avond bracht ons vanavond bij Restaurant Waterproef in de binnenhaven in Scheveningen. Een restaurant waar wij vaker zijn geweest.
Gastronomia Villani Italiaans restaurant in de haven van Scheveningen.
ScheveningenHaven. Welkom aan de Haven van Scheveningen, Restaurants!
Caf Restaurant DOK 28. 2583 CM Scheveningen / Den Haag. Restaurant Dap Co Pure Funky Grill. 2583 BH Scheveningen / Den Haag. Vispaleis voor vis en patat. 2583 CM Scheveningen / Den Haag. Dr Lelykade 1c. 2583 CL Scheveningen / Den Haag.
La Tavola Ristorante.
Bekijk ons restaurant. Bekijk onze take away. Over La Tavola. Voel je thuis bij La Tavola. Samen met vrienden, familie of bekenden. Geniet elke dag niet alleen van de sfeer maar zeker ook van de authentieke receptuur die wij gebruiken voor onze gerechten.Voor de gerechten op onze menukaart gebruiken we dagverse, eerlijke en zoveel mogelijk biologische producten. Welkom, dagelijks vanaf 11u behalve maandag. Volg ons voor meer informatie. La Tavola is bevlogen van de Italiaanse keuken. Er is veel te ontdekken en te proeven. Om u steeds weer mee te nemen presenteren wij elke maand een nieuw gerecht. Een pasta, pizza of antipasti, afhankelijk van datgene wat we tegenkomen en u niet willen onthouden. Onze ingrediƫnten zijn vers en eerlijk. Het geheim van de Italiaanse keuken? Dat is eigenlijk geen geheim. Omdat het zo voor de hand ligt. De mooiste gerechten in de Italiaanse keuken maak je met, niet te veel, maar wel altijd verse, eerlijke producten. Den Haag Scheveningen.
Grote brand bij restaurant Liman aan Dr. Lelykade De Scheveninger.
De brandweer werd maandagavond omstreeks 21.15 uur gealarmeerd voor een brand bij restaurant Liman aan de Dr. Aldaar bleek er brand te zijn ontstaan in de afzuiginstallatie en kwamen er vlammen uit het afvoerkanaal te komen. De brand is korte tijd uitslaand geweest.

Contacteer ons