Op zoek naar restaurant scheveningen strand?

restaurant scheveningen strand
WENSVEEN BeachRestaurant Scheveningen.
Trek gekregen aan het strand, welkom Onze strandtent ademt een huiselijke sfeer uit, lekker eten, drinken en genieten. Gratis geserveerd met uitzicht op ZEE. U kunt bij ons terecht voor een bijzondere vriendenborrel, een verjaardagsfeest, actieve middag met collegas of een gehele huwelijksdag. In het restaurant en serre bieden wij plaats aan ongeveer 100 gasten en opt terras nog eens aan 110 personen.
Tip Restaurant Scheveningen Scherp geprijsd Waterreus.
Daarom komen wij ook graag met u in contact wanneer u een restaurant Scheveningen zoekt om een leuk feestje te houden. Kom met restaurant Scheveningen in contact. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen als restaurant in Scheveningen?
Leukste strandtent El NiƱo Beach Club Scheveningen.
We hebben jarenlang ervaring met borrels, bedrijfs en trouwfeesten en bieden tal van mogelijkheden op het gebied van catering, muziek, workshops en sport en spelactiviteiten op het strand. Omdat het ene feestje het andere niet is, leveren we graag maatwerk.
Beachclub Zeezicht, Scheveningen.
Alles is mogelijk! Benieuwd waar je het beste kan parkeren in Scheveningen? Klik hier voor de snelste weg naar het strand! Strandweg 49 2586JL Den Haag. Phone: 31 0 70 3553 466. Copyright 2012 All Rights Reserved Powered by Assemdesign.nl.
Welkom bij Spice Beach Club.
Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen voor een van onze arrangementen, bruiloft, bedrijfsfeesten of workshops? Wij staan voor U klaar. Join our newsletter. Feestlocatie aan zee. Feestlocatie Den haag. Restaurant strand Scheveningen. Workshop cocktail shaken. Vrijgezellenfeest vrouw Scheveningen.
Strandtent Scheveningen Heerlijke gerechten BBQ aan zee.
Vanwege drukte is online reserveren momenteel niet mogelijk. BLUE LAGOON SCHEVENINGEN STRANDPAVILJOEN. Blue Lagoon, zon, zee, luxe en strand! De leukste, hipste en tevens het beste strandpaviljoen van Nederland. Heerlijk chillen op de banken onder het genot van een zomers hapje en drankje!
De 10 leukste strandtenten van Scheveningen GLOW.
Dan wil je vast weten waar je goed kunt eten, gezellig kunt loungen en rustig kunt zonnen. Van hippe hotspots tot hidden gems, de 10 leukste strandtenten van Scheveningen op een rij. Het strand van Scheveningen kun je verdelen in twee delen: het Noorderstrand en het Zuiderstrand.
10 x de leukste strandtenten in Scheveningen IENS Blog.
In de zomer is het heerlijk vertoeven op het terras en borrel je tot in de late uurtjes onder een prachtige sterrenhemel. Of je nu komt voor een uitgebreide lunch, een sfeervol diner of gewoon een gezellige borrel: bij restaurant Westewind kan het allemaal! Place to be: Strandweg 15, s-Gravenhage. 8 Strandtent in Scheveningen BROOKLYN Burgers Steaks. Heb je na een heerlijke dag op het strand stevige trek gekregen?

Contacteer ons