Op zoek naar restaurant opporto scheveningen?

restaurant opporto scheveningen
Nieuw in Scheveningen: Opporto Seafood Grill Restaurant.
Het restaurant is nu al open en de obers dekken maar al te graag voor jou een tafel. Opporto Scheveningen is de perfecte plek om bij te komen na een lange werkdag, natuurlijk onder het genot van een heerlijk hapje en drankje.
Review van Marie louise over restaurant Opporto Scheveningen Méér dan lekker! HEERLIJK.
Over restaurant Opporto Scheveningen in Scheveningen. Opporto Scheveningen Scheveningen. Snelle en zeer aardige bediening Heerlijk eten Mijn desert was iets minder goed en smaakvol dan mijn partner. Beoordeling door Marie louise via HEERLIJK Aanbieding. 10 september 2017. Meer reviews van restaurant Opporto Scheveningen.
Restaurant Opporto Scheveningen in Scheveningen.
Restaurant Opporto Scheveningen in Scheveningen. Restaurant Opporto Scheveningen. Over Restaurant Opporto Scheveningen. Restaurant Opporto Scheveningen. Badhuisweg 1, 2587 CA Scheveningen. In de prachtige hotspot Scheveningen-bad vind je restaurant Opporto. Het seafood grill restaurant geeft zijn specialiteiten in de keuken een mediterraanse twist.
Opporto Seafood More Opporto.
Opporto is een seafood more restaurant met een mediterraanse knipoog. Onze specialiteiten zijn de spectaculaire warme seafood platters, visplateaus en de cataplana. De Seafood platter moet je gewoon een keer geprobeerd hebben. Bestel je liever à la carte, dan kan dit natuurlijk ook.
Opporto Scheveningen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Online een tafel reserveren. 2 gasten 1 gast. Reserveer een tafel. Zoeken naar beschikbare tijden voor dit restaurant. Opporto Scheveningen is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
Opporto Scheveningen 478 foto's' 78 recensies Restaurant Badhuisweg 1, 2587CA Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands.
2587CA Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands. 31 70 888 1030. Gaat open om 1600.: Plaatsen Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands Restaurant Opporto Scheveningen. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt.
Opporto Scheveningen in Den Haag Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
De korting is alleen geldig bij een reservering via IENS, op de betreffende dag en tijd waarop de korting in de online agenda van het restaurant op IENS wordt weergegeven. 50% op de Rekening. Over het restaurant Opporto Scheveningen. Opporto is de nieuwe culinaire hotspot van Scheveningen.
Restaurant Opporto.
De boodschap die Opporto Scheveningen in Den Haag wil uitdragen is dat een ieder welkom is. Of u nu een lokale buurtbewoner, young professional of gemeenteraadslid bent, bij Opporto voelt u zich thuis! Zowel het restaurant als de cocktailbar en de lounge hebben een sfeervol interieur dat uitnodigt om plaats te nemen.

Contacteer ons