Resultaten voor vegetarisch restaurant scheveningen

vegetarisch restaurant scheveningen
Veggies On Fire HOME.
Genieten, goede voeding en harmonie in de ruimste zin van het woord geven wij u mee in ons restaurant op de Beeklaan 385 in Den Haag. John en Carin Galstaun. Ons restaurant bevindt zich op de Beeklaan, hoek Valkenbosplein en is goed met het openbaarvervoertram 3, 1211, en bus 21 te bereiken.
Eethuis de Zon Den Haag Vegetarisch eten in het hart van Den Haag.
Wanneer u een rondvaart maakt met De Ooievaart kunt u vertrekken van of aanmeren bij de Zon. Heeft dit uw interesse en wilt u meer weten, dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen met het Eethuis. Biologisch vegetarisch restaurant in het hart van Den Haag.
Biologisch eten Den Haag en Scheveningen Puur! uit eten.
tips op het strand in Den Haag en Scheveningen? Dit is biologisch eten Den Haag! Zwarte Pad Scheveningen. Ideaal is het om het Zwarte Pad met de tram of de bus te bereiken, het is de eindhalte van meerdere tram en buslijnen.
Een bewuste buik Buitengewoon Scheveningen.
Wel iets meer richting de binnenstad, maar bewust leven is ook bewust bewegen dus even in de beentjes vanuit Scheveningen. Of misschien eerst hier eten en dan een lekkere strandwandeling! Als een volledig vegetarisch restaurant met veganistische opties ligt Hortus op een prachtige locatie aan het Anna Paulownaplein.
GREEN GIRLS THE CITY: DEN HAAG De Groene Meisjes.
Weg uit het centrum, richting Scheveningen. Daar zit namelijk restaurantje VegYEAH! Een oosters eettentje met alleen maar vegan-food. Sounds pretty nice! Om eerlijk te zijn; we hebben eerst in een deuk gelegen, toen we aankwamen bij YEAH. Het restaurantje zit namelijk middenin een woonwijk, echt niet een plek waar je een vegetarisch restaurantje verwacht.
Hortus Vegetarisch restaurant Den Haag.
A" full vegetarian restaurant but with different touches like a simple menu where most items are the same price. Portions are just right in case you want to try a few more things. I loved the beet carpaccio Tripadvisor review, March 10th 2016. Een" prachtig pand, aan een supergezellig pleintje. Je kunt hier heerlijk vegetarisch eten en er wordt met liefde gekookt, dat proef je."
Restaurants in Scheveningen die vegetarisch serveren Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Scheveningen die vegetarisch serveren. Afhaal en bezorg 4. Eindcijfer tussen 1 10. Eindcijfer tussen 2 10. Eindcijfer tussen 3 10. Eindcijfer tussen 4 10. Eindcijfer tussen 5 10. Eindcijfer tussen 6 10. Eindcijfer tussen 7 10.
De 10 beste vegetarische restaurants in Scheveningen.
Gezellig, knus en lekker. HanTing Restaurant Den Haag, Nederland op 3.5 km afstand. 3 van 399 resultaten. Chinees Aziatisch Hedendaags Geschikt voor vegetariƫrs Veganistische opties Glutenvrije opties. Mooi, lekker en goed voor je 07/02/2018. Heerlijk smaakvol gegeten 04/02/2018. De Eetkamer van Scheveningen.

Contacteer ons