Meer resultaten voor restaurant scheveningen haven

restaurant scheveningen haven
Home.
De Dagvisser.
het gehele jaar. mei t/m okt. het gehele jaar. jan feb jun t/m dec. jun t/m nov. het gehele jaar. jan jul t/m dec. het gehele jaar. het gehele jaar. jan feb aug t/m dec. het gehele jaar. het gehele jaar. jan t/m mrt jul t/m dec. het gehele jaar. jan t/m mrt sep t/m dec. het gehele jaar. apr t/m jul. jan t/m sep dec. Aangezien wij alleen werken met dagverse producten kan het zijn dat we voor sommige vissoorten nee verkopen. 7 Dagen per week geopend voor lunch en diner vanaf 11.30 uur. Welkom bij de Dagvisser. In de haven van Scheveningen is het gezelligste visrestaurant van Den Haag. Restaurant de Dagvisser staat niet alleen bekend om haar eerlijke verse vis, maar ook om haar unieke locatie, geheel gerestylede restaurant, gastvrije service en haar zonnige terras. Jong, oud en zakelijk Den Haag weet de Dagvisser te vinden voor lunch, diner of evenement. Alles is met liefde gemaakt, met gebruik van verse ingrediënten en elke morgen verse vis van de visafslag.
Greekz aan de haven.
Diverse verse koffies. Griekse koffie, cappuchino, espresso, noem het maar, wij hebben het. Griekse sfeer muziek. In alle rust en sfeervol dineren. Diverse fijne gerechten van de grill. Ons personeel is vriendelijk, behulpzaam en zeer professioneel. Grieks Restaurant GREEKZ aan de haven.
Waar op het strand van Scheveningen kun je wél goed eten? NRC.
Een dagje Scheveningen is niet zonder risico. Ieder lekkerbekje gaat met een waarschuwing over de toonbank. Eet smakelijk, maar kijk goed uit! De verkoopster van Simonis op de Boulevard zegt dat niet omdat ze heet uit de frituur komen of pittig gekruid zijn.
Gastronomia Villani Italiaans restaurant in de haven van Scheveningen.
Scheveningen Burgerz.
Een bruiloft met vooraf een prachtige ceremonie? Wij zorgen ervoor dat dit je mooiste dag wordt! Een vergader locatie waarvan je creatieve brein weer 100 touren gaat draaien? Wij zorgen voor een inspiratievolle en besloten ruimte! Wij hebben plek voor groepen tot 200 personen! Burgerz en escape rooms. Aan de overkant van Burgerz kan je Unlock Scheveningen vinden; Verschillende escape rooms met allen een eigen missie! Het is een geweldige activiteit voor een bedrijfsuitje omdat je goed moet leren samenwerken, maar ook gewoon voor de lol met een groep vrienden!
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Hotels in Scheveningen vanaf 3400, Boek rechtstreeks!
Van 8300, tot 17500, Boek. Villa de Duinen, Noordwijk aan Zee Restaurant Hotel Villa de Duinen is een klein sfeervol luxe hotel met uitstekend restaurant. Afstand van het hotel tot Scheveningen: 1824, km. Toon op kaart. Van 12500, tot 29000, Boek. Crowne Plaza Den Haag Promenade, Den Haag Crowne Plaza Den Haag Promenade is een 5-sterren hotel en slechts 3 tramhaltes verwijderd van Den Haag Centrum. Afstand van het hotel tot Scheveningen: 134, km. Toon op kaart. Van 5450, tot 40000, Boek. Hotel Maurits, Den Haag Rustig gelegen drie sterren hotel op loopafstand van de Fred, het World Forum, de Scheveningse haven en strand.

Contacteer ons