Meer resultaten voor grieks restaurant scheveningen

grieks restaurant scheveningen
Greekz aan de haven.
Diverse fijne gerechten van de grill. Ons personeel is vriendelijk, behulpzaam en zeer professioneel. Grieks Restaurant GREEKZ aan de haven. Show Map Hide Map. 2583 CL Den Haag. Tel: 070 365 70 50. U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief.
Uitblinker: Wat is het lekkerste Griekse restaurant in Den Haag? DenHaagDirect.
21-07-2017 om 1239.: al zolang het restaurant bestaat, jaar of 30, absolute topkwaliteit eten en een heerlijke sfeer. de familie is altijd blij en gastvrij en superlief. iedere keer als ik ergens anders Grieks eet ben ik me weer bewust van de super kwaliteit van het eten, want beter en gezelliger dan bij irodion kun je niet eten! 21-07-2017 om 1104.: Greekz aan de haven top kok en bediening. Eten is goed en je kijkt leuk uit over de haven van Scheveningen!
Griekse Gids Agenda De Griekse Gids.
Over Ons Mykonos Scheveningen.
De bijzondere ligging van het pand, de bereikbaarheid en het openbaar vervoer voor de deur is uniek in Scheveningen. Bij Grieks Restaurant Mykonos is voldoende parkeer gelegenheid op de strandweg en de Duinstraat naast het pand. Eind halte lijn11 stopt naast het restaurant.
Restaurant Scheveningen Turks restaurant in Scheveningen en omgeving.
Maar uit eten in Scheveningen biedt natuurlijk wel meer keus dan dat. Zo kun je ook kiezen voor een Grieks of Turks restaurant in Scheveningen. Dat wil niet zeggen dat je de vis gelijk achter je laat, want ook bij een Turks restaurant in Scheveningen staat natuurlijk vis op de kaart.
Griekse restaurants Den Haag Scheveningen Haagse Horeca.
Het lekkerst Grieks eten in Den Haag doe je bij Irodion! 2554 GJ, Den Haag. Restaurant Athene Palace. 2511 CB, Den Haag. 2497 CC, Den Haag. 2513 AZ, Den Haag. 2563 HW, Den Haag. Type horeca alle. Cafe's' en eetcafe's.' Cocktail en winebars. Dans en muziekcafe's.' Bed and Breakfast. Hotels 2-3 sterren. Hotels 4-5 sterren. Strand Boulevard Scheveningen.
Grieks Restaurant Mykonos in Den Haag Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Met de familie. Jouw recensie over het restaurant Grieks Restaurant Mykonos. Je recensie moet op zijn minst 120 tekens bevatten 0. Datum van je bezoek: 12 sep. Hier, met vriendinnen, gaan eten voor een bezoek aan Anouk Live on the Beach. Dat het druk werd had men dus kunnen verwachten maar er stond maar 1 serveerster in het restaurant. Deze moest zowel de drankjes pakken als uitserveren en ook de gerechten uitserveren. Soms werd ze even geholpen door iemand uit de keuken die geen Nederlands sprak! Voorgerechten waren op zich prima maar de hoofdgerechten waren bijna allemaal te ver door gebakken. En toen we nog een ronde drinken hadden besteld moesten we een uur! Deze ronde dan ook afbesteld om op tijd bij het concert te kunnen zijn! Ook werd er geen alcohol geschonken, waarom werd ons niet duidelijk! Datum van je bezoek: 7 okt. super goed eten altijd.vers lekker warm en goed gebakken. Stoelen zijn inmiddels vervangen voor nieuwe. Mayonaise in zakjes niet fijn, liever in schaaltje vers. Verder doet Jannis onwijs zijn best en maakt van de verwaarloosde zaak van de vorige eigenaar weer een restaurant waar je heerlijk kunt eten. Een zeer welkome Griek op Scheveningen.
Grieks 3-gangen keuzemenu Grieks Restaurant Greekz Groupon.
Grieks Restaurant Greekz ligt aan de Tweede Haven in Scheveningen en Griekse gastvrijheid, kwaliteit en kwantiteit staan hier hoog in het vaandel. Bij het restaurant kan je terecht voor befaamde Griekse gerechten zoals Midia mosselen Keftedakia, Dolmadakia, Garides Psites grote garnalen, Mousaka of Stifado.

Contacteer ons