Zoeken naar indonesisch restaurant scheveningen

indonesisch restaurant scheveningen
DE INDO www.de-indo.com.
Zegt u Den Haag, dan zegt u Indonesisch eten! Den Haag de stad van de Indo rock. stad met maar liefst twee stranden Scheveningen en Kijkduin. De Indo leuk en lekker om te combineren met het bezoeken van de hotspots van Den Haag o.a.
Garoeda Indonesisch restaurant.
De vogel Garoeda trad in de strijd van het goede tegen het kwade immer op als de beschermer van de onderdrukten. Daarom is Garoeda dan ook het symbool van geluk en vriendschap. Restaurant Garoeda presenteert u een stukje Indonesië in Nederland een atmosfeer van Tempo Doeloe, voor sommigen, voor anderen een nieuwe exotische wereld.
Homepage Restaurant Soeboer, sinds 1958.
In de tuin van het restaurant bevindt zich een grote vijver. Ook is er een buitenpodium aangelegd waar op gezette tijden opgetreden zal worden. Daarnaast is er natuurlijk aan de kinderen gedacht, er is namelijk een heuse speelweide gerealiseerd voor de kleinste gasten van dit Indonesisch restaurant.
Indonesische restaurants Den Haag Scheveningen Haagse Horeca.
2514 GG, Den Haag. Restaurant Waroeng Soeboer Garden. 2531 RX, Den Haag. Toko Toet Indonesisch Eethuisje/toko. 2562 BG, Den Haag. Type horeca alle. Cafe's' en eetcafe's.' Cocktail en winebars. Dans en muziekcafe's.' Hotels 2-3 sterren. Hotels 4-5 sterren. Strand Boulevard Scheveningen.
De Indonesische restaurants van toen Scheveningen Toen.
Alles over het Scheveningen van toen. Beach club Tahiti club / Danielz. De Vliegende Hollander. Les Galeries / Des Galeries. Palais de Danse. Rimini Bar, IJssalon Marina. The Hancor Club. Hoek De Grot, Blue Bell Club en meer. Cafés / Bars in Scheveningen. Café Restaurant Seinpost.
Dim Sum Restaurant Walong.
Bali Hotel restaurant in Scheveningen Indonesische Restaurants.
Zij betaalden gemiddeld: 35 per persoon alles inclusief. Bij Bali Hotel restaurant kunt u Indonesisch eten. Bali Hotel restaurant is gevestigd aan de Badhuisweg te Scheveningen. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.
Indonesische restaurants in Scheveningen en omgeving Restaurants.nl.
Dulang Indonesisch Theresiastraat 286, Den Haag, ma di wo do vr za 4.8 km restaurant. Toko Asli Indonesia Indonesisch, Indisch Appelstraat 91, Den Haag, ma di wo do vr za zo 5.2 km. Zwarte Pad 64, Scheveningen. Gevers Deynootplein 36, Scheveningen.

Contacteer ons